Zapečena tjestenina s puretinom i tikvicama

Sočna i mekana tjestenina.

Zapečena tjestenina s puretinom i tikvicama

01:00

Sastojci:

Priprema

Tjesteninu kuhajte 3 do 4 minute kraće, u odnosu na vrijeme kuhanja na pakiranju.

Zagrijte pećnicu na 180°C. 

Zagrijte ulje u velikoj tavi. Luk dinstajte dok ne omekani, dodajte meso i dinstajte dok ne izgubi ružičastu boju. Dodajte tikvice, dobro promiješajte i kuhajte 3 do 4 minute.

Pomiješajte meso i tjesteninu, posolite i popaprite po želji. Tjesteninu ravnomjerno rasporedite na namašćeni lim za pečenje.

Umutite jaja i kiselo vrhnje. Smjesu prelijte preko tjestenine i pecite u pećnici 10 do 15 minuta.

Ostali recepti

Špageti sa šparogama, graškom i gorgonzolom
Quiche sa špinatom i šunkom
Kocke od čokolade i lješnjaka
Voćna pita
Složenac od ječma i boba
Punjeni francuski tost
Omlet od gljiva i špinata
Sočan pomfrit s češnjakom
© 2022 Zdravi recepti