Zapečena piletina s mozzarellom

Ukusna pileća prsa punjena sirom.

Zapečena piletina s mozzarellom

00:40

Sastojci:

Priprema

Pomiješajte krušne mrvice i parmezan i ostavite sa strane.

Nasjeckajte špinat, dodajte češnjak i 3 žlice maslinovog ulja. Pomiješajte špinat s ricottom, preostalim parmezanom i 2 do 3 žlice bjelanjka.

Zagrijte pećnicu na 230°C. Namastite lim za pečenje. Smjesu od špinata ravnomjerno rasporedite na piletinu i zarolajte ju. Pomoću čačkalica ju zatvorite. Svaku rolicu umočite u preostali dio bjelanjka, potom u smjesu od krušnih mrvica i parmezana. Pecite u pećnici oko 25 minuta.

Izvadite iz pećnice i pospite usitnjenom mozzarellom. Vratite u pećnicu i pecite 3 do 5 minuta, dok se sir ne rastopi.

Ostali recepti

Losos sa đumbirom i timijanom
Kolač od kave
Juha od karfiola i slanine
Pita od sira i banana
Granola s medom i orašastim plodovima
Namaz od repe
Salata od slanutka i špinata
Ljetni punč
© 2024 Zdravi recepti