Zapečena piletina s mozzarellom

Ukusna pileća prsa punjena sirom.

Zapečena piletina s mozzarellom

00:40

Sastojci:

Priprema

Pomiješajte krušne mrvice i parmezan i ostavite sa strane.

Nasjeckajte špinat, dodajte češnjak i 3 žlice maslinovog ulja. Pomiješajte špinat s ricottom, preostalim parmezanom i 2 do 3 žlice bjelanjka.

Zagrijte pećnicu na 230°C. Namastite lim za pečenje. Smjesu od špinata ravnomjerno rasporedite na piletinu i zarolajte ju. Pomoću čačkalica ju zatvorite. Svaku rolicu umočite u preostali dio bjelanjka, potom u smjesu od krušnih mrvica i parmezana. Pecite u pećnici oko 25 minuta.

Izvadite iz pećnice i pospite usitnjenom mozzarellom. Vratite u pećnicu i pecite 3 do 5 minuta, dok se sir ne rastopi.

Ostali recepti

Pureći kotleti u umaku od meda i senfa
Slatke kuglice
Banana smoothie (GI dijeta)
Smoothie od banane i blitve
Pečeni krumpir
Francuski omlet
Čokoladni banana smoothie
Zobene pahuljice s borovnicama i orasima
© 2022 Zdravi recepti