Ukusna piletina

Ovako mariniranu piletinu možete ispeći i na roštilju.

Ukusna piletina

01:20

Sastojci:

Priprema

Pomiješajte sve začine. U zasebnoj zdjeli promiješajte ocat, sok od naranče, maslinovo ulje, soja sos i sok od limete.

Izmiješajte suhe i mokre sastojke. Dodajte luk i češnjak, a zatim dodajte pileća prsa u zdjelu, okrećući ih dok u potpunosti nisu prekriveni marinadom. Držite u frižideru najmanje jedan sat.

Piletinu ispecite na maslinovom ulju. Pecite 5 minuta sa svake strane. Poslužite uz rižu ili predjelo po želji.

Ostali recepti

Pileći ražnjići u umaku od špinata
Kakao - kokos banane
Smoothie od avokada i manga
Voćna kajgana
Kruh od kikirikija i banane
Salata od mozzarelle, krastavaca i quinoe
Losos s medom i češnjakom
Zapečena tjestenina s piletinom
© 2022 Zdravi recepti