Toskanski bujon od teletine

Okus Toskane samo na vašem stolu!

Toskanski bujon od teletine

05:30

Sastojci:

Priprema

Stavite grašak, teletinu, temeljac i 600 ml vode u veliki lonac. Dovedite sve do vrenja na laganoj vatri.

Koristeći žlicu, skinite pjenu koja se stvara na površini.

Kada ste skinuli sve s površine, dodajte ječam i prstohvat soli.

Kuhajte na laganoj vatri kroz slijedećih 25 minuta.

Dodajte mrkvu, repu, poriluk, luk, rajčice i bosiljak u lonac, a zatim sve začinite sa solju i paprom.

Ostavite tako neka se kuha na laganoj vatri kroz slijedeća dva sata, s tim da s vremena na vrijeme s površine skidate pjenu.

Uklonite lonac s vatre i stavite ga sa strane na slijedeća dva sata.

Stavite zatim lonac na srednje jaku vatru i dovedite ga do vrenja.

Dodajte rezance i kuhajte na 12 minuta.

Začinite sa solju i paprom, a zatim uklonite i odbacite bosiljak.

Poslužite odmah.

Ostali recepti

Tjestenina s grahom i salatom
Topli sendvič
Kolač od mrkve i ananasa
Kolač od trešanja i cimeta
Pljeskavice od špinata i piletine
Voćne kocke
Pljeskavice od špinata i puretine
Kajgana s brokulom i sirom (dijeta 5 faktora)
© 2022 Zdravi recepti