Toskanski bujon od teletine

Okus Toskane samo na vašem stolu!

Toskanski bujon od teletine

05:30

Sastojci:

Priprema

Stavite grašak, teletinu, temeljac i 600 ml vode u veliki lonac. Dovedite sve do vrenja na laganoj vatri.

Koristeći žlicu, skinite pjenu koja se stvara na površini.

Kada ste skinuli sve s površine, dodajte ječam i prstohvat soli.

Kuhajte na laganoj vatri kroz slijedećih 25 minuta.

Dodajte mrkvu, repu, poriluk, luk, rajčice i bosiljak u lonac, a zatim sve začinite sa solju i paprom.

Ostavite tako neka se kuha na laganoj vatri kroz slijedeća dva sata, s tim da s vremena na vrijeme s površine skidate pjenu.

Uklonite lonac s vatre i stavite ga sa strane na slijedeća dva sata.

Stavite zatim lonac na srednje jaku vatru i dovedite ga do vrenja.

Dodajte rezance i kuhajte na 12 minuta.

Začinite sa solju i paprom, a zatim uklonite i odbacite bosiljak.

Poslužite odmah.

Ostali recepti

Tartar od lososa, manga i kopra
Smoothie od kelja i zelenog čaja
Piletina s povrćem i mladim krumpirom
Juha od leće, slanutka i čilija
Smoothie koji ubrzava metabolizam
Smoothie za smanjenje kolesterola
Salata od bulgura
Kolač od naranče s marmeladom
© 2024 Zdravi recepti