Tortilje od piletine i avokada

Mogu se jesti hladne i tople.

Tortilje od piletine i avokada

00:25

Sastojci:

Priprema

Pomiješajte kiselo vrhnje i češnjak. Ostavite sa strane. U drugoj zdjeli pomiješajte avokado, sok od limuna i peršin. Ostavite da stoji sa strane.

Zagrijte ulje u tavi i pržite piletinu 3 do 4 minute. Uklonite s vatre. Zagrijte tortilje u tavi ili u mikrovalnoj pećnici. Napunite tortilje piletinom. Dodajte kiselo vrhnje i avokado. Zarolajte i poslužite.

Ostali recepti

Meksički špageti
Domaći džem od dunja
Smoothie od jabuke, prokulica i limuna za bolju probavu!
Pita od šunke i rajčice
Njoki s avokadom i špinatom
Parfait u čaši
Quinoa s tofuom i šparogama
Peciva od bundeve i kadulje
© 2022 Zdravi recepti