Tortilje od piletine i avokada

Mogu se jesti hladne i tople.

Tortilje od piletine i avokada

00:25

Sastojci:

Priprema

Pomiješajte kiselo vrhnje i češnjak. Ostavite sa strane. U drugoj zdjeli pomiješajte avokado, sok od limuna i peršin. Ostavite da stoji sa strane.

Zagrijte ulje u tavi i pržite piletinu 3 do 4 minute. Uklonite s vatre. Zagrijte tortilje u tavi ili u mikrovalnoj pećnici. Napunite tortilje piletinom. Dodajte kiselo vrhnje i avokado. Zarolajte i poslužite.

Ostali recepti

Pileći medaljoni iz pećnice
Avokado Sushi salata
Kelj s piletinom i ružmarinom
Tost s tunom
Bruschette s rajčicom i feta sirom
Tjestenina sa škampima
Kolač od jagoda i kokosa
Lagan i brz: ekstra čokoladni brownie u šalici!
© 2025 Zdravi recepti