Tjestenina s graškom i pršutom

Prava proljetna poslastica!

Tjestenina s graškom i pršutom

00:30

Sastojci:

Priprema

Zagrijte maslinovo ulje preko srednje topline i prepržite češnjak 2 do 3 minute dok ne dobije boju.

Dodajte pršut i pirjajte 3 do 4 minute. Zatim dodajte luk i kuhajte 3 do 4 minute da ne omekša. Dodajte sol i papar po želji.

U međuvremenu, skuhajte tjesteninu. Oko 3 minute prije kraja kuhanja tjestenine, dodajte grašak i kuhajte 2 minute.

Vrhnje izlijte preko pršuta i pustite da prokuha. Stalno miješajte i dodajte sir.

Ocijedite tjesteninu i dodajte u umak. Pospite svježom mentom. Poslužite uz crni papar i pospite parmezanom. Uživajte!

Ostali recepti

Pileća prsa s limunom i orasima
Rižoto od tikvica
Sočan ramstek s umakom od senfa
Smoothie od grejpa
Čokoladni kolač s datuljama i orasima
Kolač od naranče
Kremasta tjestenina sa sirom
Smoothie od bobičastog voća, jogurta i kokosa
© 2024 Zdravi recepti