Teleći kotleti s gljivama

Sama pomisao na ovakav kotlet vas mora učiniti nervoznima!

Teleći kotleti s gljivama

01:45

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 170 ° C.

Rastopite margarin ili maslac u velikoj tavi. Dodajte teleće kotlete i pecite ih na jakoj vatri taman dok dobiju tamniju boju. Prenesite ih u vatrostalnu zdjelu.

U istoj tavi zdinstajte luk. Dodajte sve preostale sastojke osim peršina. Pokrijte tavu i kuhajte na 5 minuta.

Prelijte smjesu preko kotleta. Pokrijte vatrostalnu zdjelu i pecite u pećnici na sat vremena.

Pospite peršinom prije posluživanja.

Poslužite vruće.

Ostali recepti

Smoothie od mrkve, peršina i banane
Rezanci od špinata s teletinom
Smoothie od kivija i dinje
Kruščići
Medeni kolačići
Dimljeni losos s kozicama i hrenom
Čokoladna torta za razbuđivanje
Zasitna salata s pečenom ciklom i tahinijem
© 2024 Zdravi recepti