Talijanska piletina s rajčicom

Ukusna niskokalorična piletina.

Talijanska piletina s rajčicom

01:00

Sastojci:

Priprema

Zagrijte ulje u velikoj tavi. Pršut pecite oko 2 minute dok ne postane hrskav. Stavite sa strane.

Luk, češnjak i bilje prepržite na oko 3 minute. Stavite pileća prsa, začinite paprom i pecite 5 minuta preko srednje jake vatre. Okrenite piletinu i pecite dok se luk ne karamelizira na dnu posude. Izvadite piletinu i stavite na tanjur.

Promiješajte i zalijte vinom. Kuhajte oko 2 minute.

Smanjite vatru, vratite pršut i umiješajte rajčicu i gljive. Pokrijte i kuhajte 15 do 20 minuta. Vratite piletinu na tavu i kuhajte oko 15 minuta.

Energetska vrijednost:

262

Nutritivne vrijednosti:

Ostali recepti

Tjestenina s kavijarom
Salata od naranče, jabuke i špinata
Božićna priča
Punjene kruške
Okruglice od kurkume i đumbira
Pašteta od tune
Ljetni smoothie od breskve bez šećera
Domaći organski maslac
© 2024 Zdravi recepti