Tajlandska piletina s bosiljkom

Jednostavan recept koji oduševljava!

Tajlandska piletina s bosiljkom

00:20

Sastojci:

Priprema

Izrežite svaki komad piletine na 4 komada.

Zagrijte ulje i pecite piletinu, češnjak i papriku 8 do 10 minuta, povremeno miješajući. Dodajte umak i šećer. Pospite s bosiljkom, mentom i kikirikijem.

Energetska vrijednost:

210

Nutritivne vrijednosti:

Kalorije 210
Ukupno masti 8g
Kolesterol 85mg
Natrij 430mg
Ukupno ugljikohidrata 3g
Proteini 32g

Ostali recepti

Toskanski bujon od teletine
Chia puding s jagodama
Tjestenina primavera
Ražnjići s cherry rajčicama i mozzarellom
Palenta s povrćem
Smoothie od malina i cikle
Parfait u čaši
Salata od pečenog slanutka s feta sirom
© 2024 Zdravi recepti