Tajlandska govedina sa salatom

Govedina umotana u salatu za 2 osobe.

Tajlandska govedina sa salatom

00:25

Sastojci:

Priprema:

1. Zagrijati roštilj ili roštilj tavu na visokoj temperaturi na 5 minuta. Natrljajte odrezak sa solju i paprom te ga stavite peći. Pecite oko 4 minute sa svake strane. Neka odstoji 5 minuta.

2. Kombinirajte chili, riblji umak i sok od jedne limete u tavi na laganoj vatri.

3. Izrežite odrezak na tanko i izlijte polovicu toplog umaka preko njega. Izrežite papriku, peršin, luk, mrkvu, zelenu salatu i ostatak umaka. Koristite listove salate kao tortilje i zamotajte odrezak s ostalim sastojcima. Umak stavite na vrh.

Energetska vrijednost:

290

Nutritivne vrijednosti:

Ostali recepti

Losos sa začinjenim maslacem
Cheesecake sa čokoladom i višnjama
Kolač sa čokoladnom glazurom
Topli smoothie od kruške
Fjorentinska piletina
Doručak u tortilji
Bogato začinjeni svinjski kotleti
Zapečeni špinat, slanina i artičoke
© 2024 Zdravi recepti