Svinjski odresci u limunskoj marinadi

Svinjski odresci na roštilju ili grill tavi će ispasti neodoljivo sočni zahvaljujući marinadi od limuna.

Svinjski odresci u limunskoj marinadi

00:35

Sastojci:

Priprema svinjskih odrezaka u limunskoj marinadi

  1. U plastičnoj posudi s poklopcem ili vrećici s patent zatvaračem pomiješajte sok od limuna, ulje, češnjak, sol, origano i papar. Stavite odreske unutra i držite u frižideru na 2 sata ili preko noći.
  2. Zagrijte roštilj ili grill tavu na jaku toplinu.
  3. Izvadite odreske iz posude/vrećice, a ostatak marinade prebacite u lonac za umake. Dovedite marinadu do vrenja, a zatim ju maknite sa strane.
  4. Odreske dobro premažite marinadom i pecite 5-7 minuta sa svake strane.

Poslužite uz umak za roštilj - Bourbon Whiskey

Ostali recepti

Lagani ručak od samo tri sastojka!
Pečena jaja s dimljenim lososom
Hrskavi kruh s češnjakom, bosiljkom i maslinovim uljem
Čokoladni sufle
Najfinija torta od naranče i badema (Dijeta Jona Gabriela)
Juha od jabuke i luka
Piletina s limunom i rižom
Kolačići od banane, borovnica i zobenih pahuljica
© 2022 Zdravi recepti