Paprike punjene quinoom i puretinom

Kremaste, sočne i bogato začinjene.

Paprike punjene quinoom i puretinom

00:45

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 180°C. Isperite quinou i kuhajte u proključaloj vodi oko 15 minuta. Ugasite vatru i pustite da stoji 2 do 3 minute.

U velikoj tavi zagrijte ulje. Dodajte luk i češnjak i kratko dinstajte. Dodajte puretinu i dinstajte ju dok ne poprimi smeđu boju. Dodajte špinat i pelate.

Pomiješajte quinou i puretinu. Napunite paprike smjesom i poslažite ih na namašćeni lim za pečenje. Pecite oko 30 minuta.

Ostali recepti

Sok od mrkve
Biftek i njoki od špinata s umakom od sira i tartufa
Breskve s makadamijom i medom
Kruške s umakom od jagoda
Losos u marinadi od senfa i meda
Kremšnite
Tost s brusnicama i pistacijama
Smoothie od ananasa, kruške i mente
© 2024 Zdravi recepti