Piletina s umakom od kikirikija

Neobičan spoj okusa.

Piletina s umakom od kikirikija

00:30

Sastojci:

Priprema

Umutite sok od limete, ulje, soja umak i crvenu papriku. Piletinu utrljajte marinadom i stavite u vatrostalnu posudu. Pustite da stoji u hladnjaku oko 15 minuta.

Umutite maslac od kikirikija, kokosovo mlijeko, sok od limete, soja umak, smeđi šećer i crvenu papriku.

Zagrijte roštilj na tavi. Piletinu poslažite na ražnjiće i pecite okok 3 mintue sa svake strane. Poslužite toplo uz umak od kikirikija.

Ostali recepti

Punjeni kroketi od krumpira
Kajgana od tikvica
Kajgana s mladim lukom i tikvicama
Kozice s medom i đumbirom
Zapečene rajčice sa sirom
Losos u umaku od maslaca, limuna i meda
Smoothie od borovnica i špinata
Složenac od mrkve i jabuke (prehrana za krvnu grupu A)
© 2024 Zdravi recepti