Svinjski kotleti

Svinjski kotleti za četiri osobe.

Svinjski kotleti

00:25

Sastojci:

Priprema

U plitkoj posudi lagano razmutite jaje. U odvojenoj posudi, zajedno pomiješajte krušne mrvice, bosiljak, origano, parmezan, timijan, sol i papar.

Zatim kotlete obložite s mješavinom na način da ih prvo umočite u jaje, a zatim u mješavinu.

U velikoj tavi zagrijte pola ulja na srednje jakoj vatri.

Radeći u serijama, pecite svinjetinu na 8 - 10 minuta, taman dok samo malo ružičaste boje ostane u sredini mesa. Okrenite meso jedanput tijekom pečenja te dodajte ulje po potrebi.

Izvadite iz tave i podijelite na četiri porcije.

Poslužite vruće uz salatu ili povrće.

Ostali recepti

Pohani svinjski kotleti sa začinskim biljem
Čokoladne kocke s bananom
Pileća krilca s medom i sojom
Tagliatelle s bosiljkom i rajčicom
Zdravi doručak (prehrana za krvnu grupu B)
Riblja juha strine Janje
Quesadille sa sirom i mljevenim mesom
Čokoladni muffini od quione
© 2024 Zdravi recepti