Svinjski kotleti u umaku od vina

Svinjski kotleti u umaku od vina za 4 osobe.

Svinjski kotleti u umaku od vina

01:00

Sastojci:

Priprema

Zagrijte ulje u tavi i dodajte češnjak i papar u zrnu.

Pokupite tekućinu sa svinjetine s kuhinjskim papirom, a zatim ju uvaljajte i obložite s brašnom.

Pecite ju na obje strane dok ne dobije zlatno smeđu boju. Izvadite ju iz tave i stavite sa strane.

Dodajte luk i crvenu papriku u tavu te dinstajte dok ne budu mekani. Dodajte temeljac, vino i ocat i dobro promiješajte.

Vratite svinjetinu u tavu i lagano pirjajte, nepokriveno, na 30 minuta, s tim da na pola puta okrenete meso.

Poslužite toplo s kuhanom rižom.

Ostali recepti

Kremasta tjestenina sa špinatom
Kolač s limunom
Zeleni smoothie za dodatnu energiju
Maslac od kikirikija
Torta od badema i ribizla
Pečeni krumpir s češnjakom i začinima (DASH dijeta)
Muffini od banane i borovnica
Juha od celera i poriluka
© 2024 Zdravi recepti