Svinjski kotleti u umaku od jabuka

Sočni kotleti u ukusnom umaku.

Svinjski kotleti u umaku od jabuka

00:45

Sastojci:

Priprema

Osušite kotlete i začinite ih solju i paprom. Zagrijte ulje na tavi, pecite kotlete dok ne poprime zlatno smeđu boju. Uklonite ih s vatre i ostavite sa strane.

Dodajte maslac, luk, češnjak, gljive i jabuku. Kuhajte 5 do 10 minuta. Dodajte sok od jabuke, pustite da proključa, smanjite vatru i kuhajte oko 15 minuta.

Dodajte temeljac, pustite da proključa, smanjite vatru i kuhajte oko 10 minuta. Dodajte vrhnje za kuhanje i dobro promiješajte.

Ostali recepti

Pečeni kukuruz s grill umakom
Sok od manga, naranče i mrkve
Čaj od kurkume
Smoothie od banane i đumbira za ravan trbuh
Složenac od pačetine
Pileća prsa u umaku od meda i češnjaka
Smoothie od ananasa, celera i špinata
Vegetarijanske pljeskavice od brokule
© 2024 Zdravi recepti