Svinjski kotleti u marinadi od đumbira

Svinjetina je jako dobar izvor proteina, vitamina B12 i željeza.

Svinjski kotleti u marinadi od đumbira

00:50

Sastojci:

Priprema

Pomiješajte brašno, đumbir, timijan, sol i papar i dobro promiješajte. Kotlete premažite marinadom i pustite da stoje oko 20 minuta.

Zagrijte ulje u tavi i pecite kotlete oko 5 minuta sa svake strane. Izvadite ih iz tave i pustite da stoje sa strane.

U tavu dodajte luk, jabučni ocat i šećer. Nastavite kuhati dok smjesa ne postane gusta. Vratite kotlete u tavu i kuhajte 3 do 4 minute. Uklonite s vatre i pslužite odmah.

Ostali recepti

Proteinski smoothie od breskve i đumbira
Mlijeko od zobenih pahuljica
Losos s medom
Smoothie od dinje i malina
Orehnjača na neobičan način
Kruh s maslinovim uljem
Sir od dunja
Čaj od banane i cimeta za bolji san
© 2025 Zdravi recepti