Svinjski kotleti u marinadi od đumbira

Svinjetina je jako dobar izvor proteina, vitamina B12 i željeza.

Svinjski kotleti u marinadi od đumbira

00:50

Sastojci:

Priprema

Pomiješajte brašno, đumbir, timijan, sol i papar i dobro promiješajte. Kotlete premažite marinadom i pustite da stoje oko 20 minuta.

Zagrijte ulje u tavi i pecite kotlete oko 5 minuta sa svake strane. Izvadite ih iz tave i pustite da stoje sa strane.

U tavu dodajte luk, jabučni ocat i šećer. Nastavite kuhati dok smjesa ne postane gusta. Vratite kotlete u tavu i kuhajte 3 do 4 minute. Uklonite s vatre i pslužite odmah.

Ostali recepti

Rajčice punjene rižom i limunom
Čokoladna torta od palačinki
Kremasti smoothie od kokosa i čokolade za ublažavanje PMS-a
Složenac od pikantne piletine
Smoothie od breskve i đumbira
Čokoladne palačinke s narančom
Smoothie od jagoda, banane i zobenih pahuljica
Sočna i ukusna peciva
© 2024 Zdravi recepti