Svinjski kotleti s umakom od smeđeg šećera

Svinjski kotleti s umakom od smeđeg šećera za roštiljčić.

Svinjski kotleti s umakom od smeđeg šećera

00:45

Sastojci:

Priprema

Zagrijte roštilj na jaku toplinu.

U malom loncu za umake, pomiješajte smeđi šećer, sok od jabuke, ulje, umak od soje, đumbir, sol i papar. Dovedite sve do vrenja.

Zatim pomiješajte vodu i kukuruzni škrob u maloj zdjeli i umutite ga u smjesu smeđeg šećera. Miješajte dok se ne zgusne.

Dobro očetkajte i nauljite rešetke prije stavljanja svinjskih kotleta na roštilj. Pecite kotlete na 10-12 minuta, okrečući samo jedanput. S četkom nanesite umak na meso taman prije nego što mislite ukloniti kotlete s roštilja.

Poslužite s preostalim umakom.

Ostali recepti

Burger od tune i kukuruza
Tjestenina u finom umaku
Smoothie od borovnica i bademovog mlijeka
Kolač od jagoda, chia sjemenki i zobenih pahuljica
Smoothie od banane i đumbira za ravan trbuh
Božićna priča
Zobene pahuljice s jagodama i bademima
Beskvasni kruh od samo 4 sastojka
© 2022 Zdravi recepti