Svinjski kotleti s umakom od smeđeg šećera

Svinjski kotleti s umakom od smeđeg šećera za roštiljčić.

Svinjski kotleti s umakom od smeđeg šećera

00:45

Sastojci:

Priprema

Zagrijte roštilj na jaku toplinu.

U malom loncu za umake, pomiješajte smeđi šećer, sok od jabuke, ulje, umak od soje, đumbir, sol i papar. Dovedite sve do vrenja.

Zatim pomiješajte vodu i kukuruzni škrob u maloj zdjeli i umutite ga u smjesu smeđeg šećera. Miješajte dok se ne zgusne.

Dobro očetkajte i nauljite rešetke prije stavljanja svinjskih kotleta na roštilj. Pecite kotlete na 10-12 minuta, okrečući samo jedanput. S četkom nanesite umak na meso taman prije nego što mislite ukloniti kotlete s roštilja.

Poslužite s preostalim umakom.

Ostali recepti

Narančasti smoothie za vitku liniju!
Sočna svinjetina
Špageti sa češnjakom i uljem od čilija
Kremasti rižoto s kukuruzom
Tople palačinke od integralnog brašna
Namaz od rajčice, bosiljka i indijskih oraščića
Pečena tilapija s limunovim sokom
Kruh od malina, čokolade i banane
© 2024 Zdravi recepti