Svinjski kotleti s limunom i češnjakom

Češnjak ima moćno antikancerogeno djelovanje.

Svinjski kotleti s limunom i češnjakom

01:00

Sastojci:

Priprema

Pomiješajte limun, češnjak i 1 žlicu maslinovog ulja. Premažite svinjske kotlete marinadom, posolite i popaprite. Pokrijte folijom i pustite da stoje u hladnjaku barem 3 sata.

Zagrijte pećnicu na 200°C. Na lim za pečenje stavite papir za pečenje.

U tavi zagrijte preostale 2 žlice maslinovog ulja i pecite kotlete 3 do 4 minute sa svake strane.

Stavite kotlete na lim za pečenje i pecite 15 do 20 minuta. Izvadite i poslužite odmah.

Ostali recepti

Tjestenina sa šampinjonima i peršinom
Kajgana s povrćem
Pire od graška i krumpira
Začinjena piletina s krumpirima
Džem od rabarbare i malina
Antioksidativni smoothie
Kolač od jagoda, chia sjemenki i zobenih pahuljica
Kruh od quinoe
© 2024 Zdravi recepti