Svinjski chow mein

Okus Kine na vašem stolu.

Svinjski chow mein

00:40

Sastojci:

Priprema

Kuhajte rezance u kipućoj vodi, a zatim ih ocijedite i isperite pod hladnom vodom. Ocijedite ih ponovno, a zatim pomiješajte s 1 žlicom biljnog ulja.

Zagrijte žlicu biljnog ulja u woku dok ne bude vruće. Dodajte rezance, a zatim ih pržite konstantno miješajući na 2-3 minute zajedno sa žlicom sojinog umaka. Zatim sve uklonite na tanjur za posluživanje i držite na toplom.

Zagrijte preostalo ulje, dodajte svinjetinu i mahune te pržite miješajući na dvije minute.

Dodajte sol, šećer, rižu, vino, ostatak soja umaka i polovicu mladog luka u wok.

Umiješajte smjesu u wok, dodajući malo vode ako je potrebno, a zatim sve prelijte preko rezanaca i pospite sezamovim uljem i preostalim mladim lukom.

Poslužite vruće.

Ostali recepti

Tjestenina s piletinom i tikvicama
Kruh od brusnica i zobenih pahuljica
Zapečeni karfiol s parmezanom
Medene cimet rolice
Jaja s gljivama
Zapečene prokulice sa slaninom
Palačinke sa sladoledom i vrućim višnjama
Osvježavajući smoothie
© 2024 Zdravi recepti