Okus Kine na vašem stolu.
Sastojci:
Kuhajte rezance u kipućoj vodi, a zatim ih ocijedite i isperite pod hladnom vodom. Ocijedite ih ponovno, a zatim pomiješajte s 1 žlicom biljnog ulja.
Zagrijte žlicu biljnog ulja u woku dok ne bude vruće. Dodajte rezance, a zatim ih pržite konstantno miješajući na 2-3 minute zajedno sa žlicom sojinog umaka. Zatim sve uklonite na tanjur za posluživanje i držite na toplom.
Zagrijte preostalo ulje, dodajte svinjetinu i mahune te pržite miješajući na dvije minute.
Dodajte sol, šećer, rižu, vino, ostatak soja umaka i polovicu mladog luka u wok.
Umiješajte smjesu u wok, dodajući malo vode ako je potrebno, a zatim sve prelijte preko rezanaca i pospite sezamovim uljem i preostalim mladim lukom.
Poslužite vruće.