Španjolska piletina s bademima

Sočna i bogato začinjena.

Španjolska piletina s bademima

00:30

Sastojci:

Priprema

S pilećih zabataka uklonite kožicu. Posolite, popaprite i utrljajte ih u krušne mrvice. Zagrijte ulje u tavi i pržite piletinu 2 minute sa svake strane.

Premjestite piletinu u lonac, dodajte luk i kuhajte, povremeno miješajući, 10 do 12 minuta. Po potrebi dodajte još ulja.

Dodajte 1 šalicu tople vode i vino. Dodajte bademe i kuhajte, povremeno miješajući, 15 do 20 minuta.

Ostali recepti

Zobene pahuljice s borovnicama i jagodama
Salata od smeđe riže i piletine
Špageti s tofuom u umaku od soje
Njoki s vlascem i mladim lukom
Zeleni smoothie s mladim špinatom i kruškom
Patlidžan na mediteranski način
Smoothie od banane, naranče i jagoda
Sok od manga, naranče i mrkve
© 2022 Zdravi recepti