Špageti s kobasicom

Brz, a slastan recept!

Špageti s kobasicom

00:35

Sastojci:

Priprema

Skuhajte špagete prema želji.

U međuvremenu, u maloj tavi, popecite luk i zelenu papriku na maslacu dok ne budu fino hrskavi. Rastrgajte kobasicu na male komade nad povrćem te dodajte gljive.

Zatim na srednje jakoj toplini pecite meso taman dok prestane biti ružičasto te nakon toga sve ocijedite.

Umiješajte masline, vegetu te sol po želji. Dodajte vrhnje i pustite da zavri. Smanjite toplinu i pirjajte nepokriveno na 10-12 minuta, ili dok se sve ne obloži.

Ocijedite špagete, dodajte umak i nježno promiješajte.

Dodajte parmezan po želji.

Ostali recepti

Oreo torta
Pileći ražnjići marinirani u jogurtu
Domaći umak Béarnaise
Tjestenina s limunom i rukolom
Salata s kukuruzom i mozzarellom
Tortilje s medom, piletinom i češnjakom
Kruh od cimeta i jabuka
Pečene prokulice s kruškama i pistacijem
© 2024 Zdravi recepti