Sočan ramstek s umakom od senfa

Umak od senfa i ukusan odrezak su odlična kombinacija za sve ljubitelje mesa

Sočan ramstek s umakom od senfa

00:30

Sastojci:

  1. Meso ostaviti na sobnoj temperaturi 20-30 minuta, te ga posoliti i popapriti
  2. Na malo zagrijanog maslinovog ulja peći ramstek ovisno o ukusu (oko 4 minute sa svake strane za srednje pečen)
  3. Meso izvaditi sa strane, omotati folijom i ostaviti da se odmori
  4. U tavi u kojoj se pekao ramstek kratko zapržiti senf, podliti konjakom i flambirati
  5. Dodati vrhnje i sol
  6. Umak poslužiti preliven preko ramsteka ili sa strane

Ostali recepti

Energetski napitak od voća i povrća
Voćna salata s medom
Kremasta juha od tikvica i mrkve
Palačinke sa cimetom
Zapečeni losos
Čokoladna torta koja se ne peče
Juha od piletine i mrkve
Pileće rolice s jabukama i brusnicama
© 2022 Zdravi recepti