Slatko kisela piletina

Slasna pečena piletina sa senfom i medom koju morate kušati!

Slatko kisela piletina

00:50

Sastojci:

Priprema

  1. Zagrijte pećnicu na 230° C.
  2. U posudi izmiješajte senf, med, maslinovo ulje i vinski ocat te dodajte zgnječeni češnjak. Umak miješajte dok se sastojci ne spoje, potom odložite sa strane.
  3. Zabatke začinite s malo papra i soli, zatim dodajte umak i ostavite 15-20 minuta. Potom sve prebacite u posudu za pečenje, a zabatak okrenite tako da kožica bude okrenuta prema gore.
  4. Pecite 30 minuta na 230° C.
  5. Meso izvadite iz pećnice i ostavite da se hladi 5 min. Umak možete izliti u posebnu posudu i dodavati na tanjur. Poslužite s prilogom po želji.

Ostali recepti

Juha od avokada i graška
Junjeći burgeri s fetom i rajčicom (Atkinsonova dijeta)
Topli sendvič sa šunkom, sirom i šampinjonima
Najzdraviji recept za zobene pahuljice
Palačinke sa sladoledom i vrućim višnjama
Proljetna tjestenina
Svinjski kotleti s umakom od smeđeg šećera
Quiche sa špinatom i šunkom
© 2022 Zdravi recepti