Ražnjići od piletine i ananasa

Ražnjići marinirani u medu.

Ražnjići od piletine i ananasa

01:20

Sastojci:

Priprema

Ananas i piletinu narežite na kockice. U velikoj plitkoj zdjeli pomiješajte sve sastojke za marinadu. Dobro promiješajte.

Na štapiće naizmjenično slažite piletinu i ananas. Stavite ih u zdjelu s marinadom. Pustite da stoje oko 1 sat i povremeno ih okrenite kako bi svaka strane jednako upila marinadu.

Zagrijte roštilj ili gril tavu. Pecite ražnjiće 4 do 5 minuta sa svake strane. Uklonite s vatre i poslužite odmah.

Ostali recepti

Kuglof od jabuka
Juha od kelja i češnjaka
Mekani i topli kruščići
Vruća čokolada sa đumbirom i mentom
Salata od borovnica i kupusa
Malinada
Pržena piletina s brokulom i smeđom riža
Pileća krilca s medom i sojom
© 2024 Zdravi recepti