Ražnjići od piletine, ananasa i paprike

Piletina je jako dobar izvor proteina, niacina i selena.

Ražnjići od piletine, ananasa i paprike

00:35

Sastojci:

Priprema

U zdjeli pomiješajte pileći temeljac, sok od naranče, soja umak, đumbir i češnjak. Prsa prelijte smjesom i pustite da stoje u hladnjaku 2 do 4 sata.

Zagrijte roštilj. Na štapiće naizmjenice slažite luk, papriku, piletinu i ananas. Pecite oko 5 minuta sa svake strane. Pospite peršinom prije posluživanja.

Ostali recepti

Kolač sa čokoladnom glazurom
Smoothie od borovnica i jogurta
Kolač s jabukama s glazurom za dijabetičare
Smoothie od banane i bademovog mlijeka
Topli smoothie od kruške
Napitak od zelenog čaja, mente i limuna
Čili s mljevenim mesom
Smoothie od jabuke, špinata i banane
© 2022 Zdravi recepti