Ražnjići od piletine, ananasa i paprike

Piletina je jako dobar izvor proteina, niacina i selena.

Ražnjići od piletine, ananasa i paprike

00:35

Sastojci:

Priprema

U zdjeli pomiješajte pileći temeljac, sok od naranče, soja umak, đumbir i češnjak. Prsa prelijte smjesom i pustite da stoje u hladnjaku 2 do 4 sata.

Zagrijte roštilj. Na štapiće naizmjenice slažite luk, papriku, piletinu i ananas. Pecite oko 5 minuta sa svake strane. Pospite peršinom prije posluživanja.

Ostali recepti

Palačinke bez brašna i mlijeka
Juha od celera i kruške
Savršeni smoothie za zdravlje srca
Tikvice punjene povrćem
Muesli
Mediteranska salata od tune
Tjestenina sa špinatom i feta sirom
Ledeni čaj od mente i jagoda
© 2024 Zdravi recepti