Pureći kotleti u umaku od meda i senfa

Zarolani pureći kotleti punjeni slaninom.

Pureći kotleti u umaku od meda i senfa

00:45

Sastojci:

Priprema

Pureće kotlete istucite, posolite i popaprite. Stavite na svaki krišku slanine, zarolajte i zatvorite čačkalicama. Zagrijte ulje u tavi i pecite puretinu oko 5 minuta sa svake strane. Izvadite i pustite da stoji sa strane.

U istu tavu dodajte luk i dinstajte ga 2 do 3 minute. Dodajte temeljac i pustite da proključa. Dodajte peršin, ružmarin, med i senf. Dobro promiješajte. Vratite puretinu i pustite da se kuha u temeljcu oko 5 minuta.

Ostali recepti

Crna rolada s bijelom kremom
Piletina sa špinatom
Veganske čokoladne okruglice
Smoothie od grožđa i jogurta
Čokoladni muffini preliveni čokoladom
Zeleni detoks smoothie
Teleći kotleti punjeni špinatom i pršutom
Piletina s prženim anisom i citrus rižom
© 2022 Zdravi recepti