Pureći kotleti punjeni špinatom

Mekana puretina u umaku od gorgonzole.

Pureći kotleti punjeni špinatom

00:45

Sastojci:

Priprema

Zagrijte ulje u tavi. Dinstajte luk 2 do 3 minute. Dodajte špinat, dinstajte oko 5 minuta i uklonite s vatre. Puretinu posolite i popaprite, stavite špinat, zarolajte i zatvorite čačkalicama. Pecite sa svake strane oko 5 minuta, uklonite s vatre i pustite da stoji sa strane.

U istu tavu dodajte temeljac, vrhnje za kuhanje i gorgonzolu. Kuhajte dok se gorgonzola potpuno ne rastopi. Dodajte peršin, sol i papar i promiješajte. Dodajte punjene pureće kotlete, pustite da se kuha oko 5 minuta i poslužite.

Ostali recepti

Smoothie od jabuke i kokosovog ulja
Salata od tjestenine, pinjola i rukole
Smoothie od špinata i naranče
Sok od naranče i đumbira
Osvježavajući smoothie s bananom
Piletina s pršutom i šparogama
Zdravi keksi s bundevom bez dodatnog šećera
Čokoladni lava kolačići
© 2025 Zdravi recepti