Pureći kotleti punjeni špinatom

Mekana puretina u umaku od gorgonzole.

Pureći kotleti punjeni špinatom

00:45

Sastojci:

Priprema

Zagrijte ulje u tavi. Dinstajte luk 2 do 3 minute. Dodajte špinat, dinstajte oko 5 minuta i uklonite s vatre. Puretinu posolite i popaprite, stavite špinat, zarolajte i zatvorite čačkalicama. Pecite sa svake strane oko 5 minuta, uklonite s vatre i pustite da stoji sa strane.

U istu tavu dodajte temeljac, vrhnje za kuhanje i gorgonzolu. Kuhajte dok se gorgonzola potpuno ne rastopi. Dodajte peršin, sol i papar i promiješajte. Dodajte punjene pureće kotlete, pustite da se kuha oko 5 minuta i poslužite.

Ostali recepti

Zapečena tjestenina s tikvicama
Piletina s ružmarinom i narančom
Tjestenina s orasima i piletinom
Piletina s mahunama u umaku naranče
Zapečena tjestenina s piletinom i bundevom
Pohane tikvice: savršeno začinjene i hrskave
Omlet s rajčicama
Marinirani odresci od tune
© 2022 Zdravi recepti