Punjeni krumpir

Ukusni krumpiri punjeni keljom i slaninom.

Punjeni krumpir

00:45

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 200°C. Operite krumpir i izdubite ga po želji. Na lim za pečenje stavite papir za pečenje i poslažite krumpir. Vanjski dio krumpira premažite maslinovim uljem i krumpire malo posolite.

U srednje velikoj tavi zagrijte maslac. Dodajte slaninu, luk i češnjak. Nasjeckajte ostatke krumpira i stavite u tavu. Kuhajte na srednje jakoj vatri dok slanina i luk ne omekšaju.

Dodajte kelj i kuhajte na srednje jakoj vatri oko 3 minute, dok kelj ne omekša. Žlicom napunite krumpire i stavite ih pećnicu. Pecite oko 20 minuta, izvadite i poslužite.

Ostali recepti

Zapečena zelena jabuka punjena kremom od sira i pinjola
Svinjski chow mein
Čips od kelja s čilijem
Tajlandski rezanci s gljivama
Odrezak s tunom i marelicama (GI dijeta)
Salata od lubenice, dinje i tune
Muffini sa čokoladnom glazurom
Ukusna i zdrava leća
© 2025 Zdravi recepti