Pita na lovački način.
Sastojci:
Zagrijte pećnicu na 180 ° C.
Lagano dinstajte luk na maslacu dok ne dobije zlatnu boju. Dodajte češnjak i dinstajte na daljnjih minutu. Pospite meso divljači s brašnom te i njega pržite lagano na ulju sve dok ne dobije smeđu boju.
U velikoj poklopljenoj tavi lagano kuhajte meso sa slaninom, lukom, češnjakom, lovorovim listom, temeljcem i vinom. Taman prije nego je meso gotovo dodajte i gljive.
Nastavite kuhati dok sve ne omekša.
Ostavite da se ohladi.
Popunite lim za pečenje s lisnatim tijestom, ali pazite da vam ostane dovoljno tijesta da možete napraviti pokrov s njim.
Napunite sve sa smjesom od mesa, prekrijte s tijestom i pazite da zapečatite rubove. Uz pomoć četke premažite sve s jajetom.
Pecite na 25 minuta ili dok ne dobijete zlatno smeđu boju.
Poslužite vruće.