Piletina u umaku od soje i meda

Sočna pileća prsa obogaćena đumbirom.

Piletina u umaku od soje i meda

00:50

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 200°C. Na lim za pečenje stavite papir za pečenje i poslažite pileća prsa.

U zdjeli pomiješajte med, suncokretovo ulje, sojin umak, češnjak, ocat, sezamovo ulje, đumbir i papar. Dobro promiješajte i prelijte smjesom piletinu.

Pecite oko 40 minuta. Izvadite iz pećnice i pustite da stoji barem 5 minuta prije posluživanja. Pospite sjemenkama sezama i poslužite.

Ostali recepti

Nutella torta
Smoothie od kelja i jagoda
Juha od špinata i krumpira
Pogačice s voćem
Smoothie za jačanje imuniteta
Čokoladna torta s malinama i ricotta sirom
Čokoladni smoothie s kikirikijem
Kolač s marcipanom i bijelom čokoladom
© 2022 Zdravi recepti