Piletina u umaku od rajčice, ružmarina i češnjaka

Talijanski način pripreme piletine je ukusan i jednostavan. Poslužite uz povrće kuhano na pari ili uz rižu.

Piletina u umaku od rajčice, ružmarina i češnjaka

00:55

Sastojci:

Priprema

Na ulju kratko prepržite luk i češnjak, dodajte rajčicu, ružmarin i začine. Kuhajte 10 do 15 minuta.

Zagrijte pećnicu na 180°C.

Stavite piletinu na lim za pečenje, prelijte umakom i pecite 15 do 20 minuta.

Poslužite posuto bosiljkom.

Energetska vrijednost:

170

Ostali recepti

Ukusna riža sa grahom
Smoothie s ananasom i krastavcem za ravan trbuh
Kineski doručak
Zeleni smoothie od krastavaca i špinata
Tjestenina s kremastim umakom od šampinjona
Juha od bundeve i jabuke
Slasni bezglutenski popečci
Palenta s parmezanom
© 2022 Zdravi recepti