Piletina u umaku od rajčice, ružmarina i češnjaka

Talijanski način pripreme piletine je ukusan i jednostavan. Poslužite uz povrće kuhano na pari ili uz rižu.

Piletina u umaku od rajčice, ružmarina i češnjaka

00:55

Sastojci:

Priprema

Na ulju kratko prepržite luk i češnjak, dodajte rajčicu, ružmarin i začine. Kuhajte 10 do 15 minuta.

Zagrijte pećnicu na 180°C.

Stavite piletinu na lim za pečenje, prelijte umakom i pecite 15 do 20 minuta.

Poslužite posuto bosiljkom.

Energetska vrijednost:

170

Ostali recepti

Pileći ražnjići u marinadi od meda
Detoksikacijska voda od limuna, krastavaca i đumbira
Krem juha od mrkve, kurkume i avokada
Antioksidativna voćna salata s jogurtom
Brokula s kremastim preljevom
Sočne čokoladne kocke
Čokoladni mousse s borovnicama
Salata od lubenice i avokada za ljetno osvježenje
© 2024 Zdravi recepti