Piletina u umaku od meda i piva

Ukusna, mekana i jako fina piletina.

Piletina u umaku od meda i piva

00:30

Sastojci:

Priprema

Zagrijte ulje na srednje jakoj vatri.

Piletinu ravnomjerno začinite paprom i solju. Pecite ju oko 5 minuta na svakoj strani. Izvadite piletinu iz tave. Dodajte luk i pecite 1 minutu.
 
Pivo, soja sos, senf i med dobro izmiješajte. Dodajte u tavu na luk i kuhajte 3 minute. Vratite piletinu u tavu i prekrijte umakom. Ravnomjerno pospite s peršinom i poslužite.

 

Ostali recepti

Vegetarijanski ražnjići
Zapečena riža s piletinom
Smoothie od banane i jogurta
Jesenska voćna salata
Bezglutenske tortilje
Tortilje od tune
Veganski muffini s mrkvom i jabukom
Brancin sa shiitake gljivama i graškom
© 2024 Zdravi recepti