Piletina u umaku od limete

Ukusna, sočna i mirisna.

Piletina u umaku od limete

00:40

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 190°C. Svaki filet pospite solju i paprom. Zagrijte ulje u tavi i pecite piletinu sa svake strane 6 do 7 minuta. Piletinu uklonite iz tave, stavite na tanjur i pustite da stoji.

U tavu dodajte temeljac, sok od limete, luk, peršin i crvenu papriku. Pustite da proključa i nastavite kuhati oko 10 minuta. Dodajte vrhnje za kuhanje i kuhajte 2 do 3 minute. Vratite piletinu u tavu i kuhajte 5 do 10 minuta.

Ostali recepti

Piletina u limunu
Smoothie od zelenog lisnatog povrća
Pečena bundeva s gljivama i škampima
Kuglof od naranče
Slatke zobene pahuljice
Složenac od prokulica, slanine i parmezana
Sirup od ananasa i meda
Riža s kozicama
© 2024 Zdravi recepti