Piletina Szechuan

Obožavat ćete ovu piletinu s daškom arome naranče!

Piletina Szechuan

01:20

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 220°C.

Pomiješajte sok od naranče, umak od soje, češnjak, začine i ulje.

Pomiješajte piletinu i 1/4 šalice mješavine sa sokom od naranče. Pecite u pećnici 10 minuta.

U međuvremenu dodajte krumpir pomiješan s maslinovim uljem i 2 žlice mješavine soka od naranče. Pecite oko 30 minuta.

Umiješajte kukuruzni škrob u preostalu mješavinu soka od naranče. Kuhajte oko 3 minute ili dok se umak ne zgusnite. Stavite sa strane.

Dodajte luk na krumpir 5 minuta prije kraja kuhanja.

Premažite piletinu i krumpir umakom. Pecite još 5 minuta i poslužite toplo.

Energetska vrijednost:

490

Ostali recepti

Frape od bobičastog voća
Patlidžani punjeni tunom
Smoothie od banane i trešanja
Smoothie od kupina i jogurta
Voćni kolačići za dijabetičare
Bezglutenski kolač od naranče
Džem od jagoda
Grčki omlet
© 2025 Zdravi recepti