Piletina Szechuan

Obožavat ćete ovu piletinu s daškom arome naranče!

Piletina Szechuan

01:20

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 220°C.

Pomiješajte sok od naranče, umak od soje, češnjak, začine i ulje.

Pomiješajte piletinu i 1/4 šalice mješavine sa sokom od naranče. Pecite u pećnici 10 minuta.

U međuvremenu dodajte krumpir pomiješan s maslinovim uljem i 2 žlice mješavine soka od naranče. Pecite oko 30 minuta.

Umiješajte kukuruzni škrob u preostalu mješavinu soka od naranče. Kuhajte oko 3 minute ili dok se umak ne zgusnite. Stavite sa strane.

Dodajte luk na krumpir 5 minuta prije kraja kuhanja.

Premažite piletinu i krumpir umakom. Pecite još 5 minuta i poslužite toplo.

Energetska vrijednost:

490

Ostali recepti

Prokulice s parmezanom i češnjakom
Pečena jaja s dimljenim lososom
Kolač sa smokvama i bademima
Pljeskavice od prokulica
Meksički burger
Rajčice punjene tunom
Kajgana s tikvicama i feta sirom
Američke krafne s glazurom
© 2022 Zdravi recepti