Piletina sa špinatom i parmezanom

Pečena piletina u umaku od rajčice.

Piletina sa špinatom i parmezanom

00:10

Sastojci:

Priprema:

Zagrijte ulje u tavi na srednjoj toplini. U pileća prsa utrljajte krušne mrvice, sir, sol i papar. Pecite u tavi s češnjakom 2 do 3 minute po strani. Dodajte vrući umak od rajčice. Dodajte špinat i okrećite piletinu i miješajte oko 5 minuta.

Energetska vrijednost:

366

Nutritivne vrijednosti:

Nutritivne vrijednosti po osobi:

Kalorije 366 kcal
Masti 17,4 g
Zasićene masti 2,9 g
Kolesterol 70 mg
Natrij 806,3 mg
Ugljikohidrati 21 g
Šećeri 6 g 
Dijetalna vlakna 4,1 g
Proteini 32,1 g

Ostali recepti

Zelena kašica za najmlađe
Divljač s umakom od kupina
Mango torta bez pečenja
Kolač od badema i ružmarina
Krumpir s brokulom i parmezanom
Visokoproteinski smoothie za ubrzanje metabolizma
Salata od špinata i lubenice
Topla juha od graška
© 2022 Zdravi recepti