Piletina sa đumbirom i bademima

Bogato začinjena, mekana i sočna.

Piletina sa đumbirom i bademima

00:35

Sastojci:

Priprema

Piletinu nasjeckajte na trakice. U zdjeli pomiješajte korijander, đumbir, 1 žlicu ulja, aceto balsamico, sol i papar. Prelijte piletnu marinadom i pustite da stoji na sobnoj temperaturi oko 15 minuta.

Zagrijte preostalu žlicu ulja, dodajte luk i dinstajte 2 do 3 minute. Dodajte piletinu i dinstajte, povremeno miješajući, oko 15 minuta. Dodajte bademe, promiješajte i poslužite.

Ostali recepti

Smoothie za jačanje imuniteta od špinata i borovnica
Tjestenina primavera
Savršena zobena kaša
Salata od jagoda i špinata
Juha od pečenih tikvica i lubenice
Hladna salata od dinje
Pljeskavice od šparoga i kukuruza
Vegetarijanske tortilje s humusom
© 2024 Zdravi recepti