Piletina s ružmarinom i češnjakom

Uživajte piletini na talijanski način.

Piletina s ružmarinom i češnjakom

01:00

Sastojci:

Priprema

Piletinu uvaljajte u brašno.

Odvojite češnjeve češnjaka (ne morate ih guliti).

Dodajte 2 žlice maslinova ulja u veliku tavu i pecite piletinu dok ne postane hrskava. Okrenite piletinu na drugu stranu. Dodajte češnjak i ružmarin, ulijte vino i začinite solju i paprom. Kada prokuha, smanjite temperaturu i poklopite.

Kuhajte oko 45 minuta. Poslužite s rižom ili sa širokim rezancima.

Ostali recepti

Pita od špageta
Namaz od oraha
Smoothie od tofua i banane
Sendvič s bogato začinjenom tunom
Tofu chia puding
Tjestenina s plodovima jeseni
Svinjski kotleti s limunskom travom
Čokoladni smoothie s borovnicama
© 2024 Zdravi recepti