Piletina s ružmarinom i češnjakom

Uživajte piletini na talijanski način.

Piletina s ružmarinom i češnjakom

01:00

Sastojci:

Priprema

Piletinu uvaljajte u brašno.

Odvojite češnjeve češnjaka (ne morate ih guliti).

Dodajte 2 žlice maslinova ulja u veliku tavu i pecite piletinu dok ne postane hrskava. Okrenite piletinu na drugu stranu. Dodajte češnjak i ružmarin, ulijte vino i začinite solju i paprom. Kada prokuha, smanjite temperaturu i poklopite.

Kuhajte oko 45 minuta. Poslužite s rižom ili sa širokim rezancima.

Ostali recepti

Smoothie od kokosa, naranče i ananasa
Salata od riže i marinirane rajčice
Kroketi od graha
Muffini od zobenih pahuljica, jabuka i oraha
Losos s parmezanom
Domaći sirup od grožđa
Kremasta tjestenina sa sirom i piletinom
Bruschette s rajčicom i feta sirom
© 2022 Zdravi recepti