Piletina s parmezanom i češnjakom

Zapečena piletina posuta krušnim mrvicama.

Piletina s parmezanom i češnjakom

00:30

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 200°C.

Prerežite pileća prsa popola, tako da dobijete 8 tanjih komada. Namastite lim za pečenje. Posolite i popaprite piletinu i pustite da stoji sa strane.

Pomiješajte krušne mrvice, parmezan, češnjak i maslinovo ulje. Utrljajte piletinu smjesom, poslažite na lim za pečenje i pecite 15 do 20 minuta.

Ostali recepti

Leptirići s patlidžanima
Caprese rezanci od tikvica
Piletina s narančom i sezamom
Njoki s graškom i pancetom
Tortilje s povrćem i avokadom
Torta s limunom
Piletina s porilukom
Sorbet od kokosa
© 2022 Zdravi recepti