Piletina s orasima i ružmarinom

Pileća prsa su odličan izvor proteina.

Piletina s orasima i ružmarinom

00:35

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 200°C.

Pomiješajte maslac i senf. Piletinu umočite u smjesu i pecite oko 3 minute sa svake strane.

Pomiješajte krušne mrvice, orah, parmezan, ružmarin, sol ipapar. Dobro promiješajte i smjesom utrljajte piletinu.

Na lim za pečenje stavite papir za pečenje, poslažite piletinu i pecite oko 15 minuta.

Ostali recepti

Njemačka salata od krumpira
Slatke mrkve s maslacem
Bakalar u umaku s rotkvicama
Škampi sa grahom (Sonoma dijeta)
Rižoto od šparoga
Vegetarijanski burger od 3 sastojka
Lagana mediteranska riba
Topli sendviči sa sirom i šampinjonima
© 2022 Zdravi recepti