Piletina s orasima i ružmarinom

Pileća prsa su odličan izvor proteina.

Piletina s orasima i ružmarinom

00:35

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 200°C.

Pomiješajte maslac i senf. Piletinu umočite u smjesu i pecite oko 3 minute sa svake strane.

Pomiješajte krušne mrvice, orah, parmezan, ružmarin, sol ipapar. Dobro promiješajte i smjesom utrljajte piletinu.

Na lim za pečenje stavite papir za pečenje, poslažite piletinu i pecite oko 15 minuta.

Ostali recepti

Kruh s maslinovim uljem
Zapečena riža s ružmarinom i piletinom
Topli napitak s bundevom i bijelom čokoladom
Smoothie od jabuke i badema za mršavljenje
Proljetna pileća juha s povrćem
Piletina s klicama
Vege salata s preljevom
Namaz od tune i ružmarina
© 2025 Zdravi recepti