Nazad na početnu

Piletina s orasima i ružmarinom

Pileća prsa su odličan izvor proteina.

00:35
4 osobe
Lako

Sastojci

  • 1/4 šalice rastopljenog maslaca
  • 2 žlice senfa
  • 4 fileta pilećih prsa
  • 1/3 šalice krušnih mrvica
  • 1/3 šalice nasjeckanih oraha
  • 2 žlice parmezana
  • 1/4 žličice ružmarina
  • 1/4 žličice soli
  • 1/4 žličice papra

Priprema

Priprema

Zagrijte pećnicu na 200°C.

Pomiješajte maslac i senf. Piletinu umočite u smjesu i pecite oko 3 minute sa svake strane.

Pomiješajte krušne mrvice, orah, parmezan, ružmarin, sol ipapar. Dobro promiješajte i smjesom utrljajte piletinu.

Na lim za pečenje stavite papir za pečenje, poslažite piletinu i pecite oko 15 minuta.