Piletina s limunom, parmezanom i peršinom

Ukusna, sočna, mirisna i hranjiva.

Piletina s limunom, parmezanom i peršinom

00:35

Sastojci:

Priprema

Zagrijte maslac i maslinovog ulje u tavi. Dodajte piletinu i dinstajte 3 do 4 minute dok ne poprimi zlatno smeđu boju. Izvadite iz tave i pustite da stoji sa strane. Dodajte luk i dinstajte ga 2 do 3 minute. Dodajte gljive i dinstajte ih 4 do 5 minuta. Dodajte češnjak i dinstajte ga 1 do 2 minute.

Dodajte sok od limuna, temeljac, vrhnje za kuhanje i piletinu. Kuhajte 2 do 3 minute. Uklonite s vatre, dodajte parmezan i peršin, promiješaje i poslužite uz povrće po želji.

Ostali recepti

Salata od krušaka, grožđica, kelja i oraha
Riža s limunovom koricom (Supermarket dijeta)
Lazanje od špinata
Zobene pahuljice s limunom i borovnicama
Mađarski gulaš
Kolač od breskvi i malina
Voćna bomba za doručak u teglici
Namaz od češnjaka, bosiljka i peršina
© 2022 Zdravi recepti