Piletina s grahom

Ukusna i zasitna piletina poslužena uz grah.

Piletina s grahom

00:30

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 230°C.

Zagrijte crni grah i kumin. Iscijedite sok od limete i začinite po želji. Uklonite s topline i stavite sa strane.

Zagrijte ulje u velikoj tavi. Začinite piletinu i pecite sa svake strane oko 3 do 4 minute.

Stavite piletinu na lim za pečenje, prelijte umakom, pospite sirom i stavite u pećnicu. Pecite oko 5 minuta.

Poslužite uz topli grah.

Ostali recepti

Ukusna piletina u umaku od limuna, češnjaka i maslaca
Ljubičasti kolač s lavandom
Sok od cikle
Kolač od sira s kavom i čokoladom
Tost s mascarponeom i bademima
Povrtni temeljac sa Shiitake gljivama i Cordyceps prahom
Pire od mrkve i đumbira
Božićni kolač od naranče i čokolade
© 2024 Zdravi recepti