Piletina punjena špinatom i sirom

Ovu iznimno sočnu piletinu s kremastim nadjevom morate isprobati.

Piletina punjena špinatom i sirom Izvor slike: 123RF

01:20

Sastojci:

Priprema

  1. Zagrijte pećnicu na 180°C.
  2. U blender stavite špinat i sir. Miješajte dok smjesa ne postane kompaktna.
  3. Filete razrežite po sredini tako da napravite džep te ih napunite smjesom sira i špinata i zatvorite pomoću čačkalica.
  4. U vatrostalnu posudu stavite piletinu, posolite, popaprite i na svaki filet stavite 1 žlicu maslaca.
  5. Pecite 40 do 45 minuta. Izvadite iz pećnice i pustite da stoji oko 5 minuta prije posluživanja.

Ostali recepti

Losos sa začinima
Zeleni proteinski detoks smoothie
Čaj od đumbira, limuna i kurkume
Pileća prsa s limunom i začinskim biljem
Topla Haloumi salata (Dijeta Jona Gabriela)
Veganski kolač od limuna
Visokoproteinske pločice (Dijeta Jona Gabriela)
Kelj s piletinom i ružmarinom
© 2024 Zdravi recepti