Piletina na žaru s ljutom salsom

Roštilj i piletina su uvijek dobra ideja!

Piletina na žaru s ljutom salsom

00:30

Sastojci:

Priprema

Zagrijte roštilj i duboko zarežite pileća prsa kako bi se ubrzalo vrijeme kuhanja. Začinite piletinu sa solju i crvenom paprikom, dobro ih nauljite i pecite na petnaestak minuta.

Kako bi napravili salsu, uklonite koru i sjemenke s lubenice i dinje. Fino narežite njihovo meso i stavite sve u zdjelu. Umiješajte luk i čili papriku.

Dodajte sok od limete i nasjeckani korijander te začinite s prstohvatom soli.

Poslužite salsu u malim zdjelicama za posluživanje.

Stavite piletinu na veliki pladanj i poslužite uz vruću salsu!

Ostali recepti

Zapečena piletina s mozzarellom
Smoothie od koprive i jagoda
Smoothie od jabuke i jogurta
Smoothie od naranče, mrkve i ananasa
Veganska carbonara
Osvježavajući ljetni punč
Pečena riba s finim začinima
Muffini od čokolade i avokada
© 2022 Zdravi recepti