Svi ljubitelji kineske kuhinje moraju isprobati ovaj ukusan recept za piletinu s rezancima i indijskim oraščićima!
Sastojci:
1. Stavite piletinu u zdjelu te dodajte češnjak, umak od soje i kukuruzno brašno. Sve miješajte dok se piletina dobro ne obloži, a zatim poklopite s folijom i stavite u frižider na 30 minuta.
2. U međuvremenu, dovedite posudu vode do vrenja i dodajte rezance. Isključite vatru i ostavite da odstoji 5 minuta. Ocijedite dobro. Stavite sa strane.
3. Zagrijte ulje u velikoj tavi ili woku na jakoj vatri. Dodajte ohlađenu piletinu i sve sokove iz marinade.
4. Pržite miješajući na 3-4 minute, taman dok dobijete zlatno smeđu boju. Dodajte indijske oraščiće i mladi luk te nastavite pržiti miješajući još 2-3 minute.
5. Dodajte ocijeđene rezance te sve skupa pržite još 2 minute.
6. Dobro promiješajte rezance i odmah poslužite.