Piletina Kung Pao

Ne morate više naručivati, možete ju i sami napraviti!

Piletina Kung Pao

01:00

Sastojci:

Priprema

Izrežite piletinu na male kockice, isperite u vodi, osušite i marinirajte 30 minuta. Pomiješajte sastojke za umak i stavite na stranu.

Zagrijte wok s jednom žlicom ulja i pržite mariniranu piletinu dok nije 70% gotova. Stavite na stranu.

Očistite wok i dodajte preostale 2 žlice. Dodajte đumbir i češnjak brzo promiješajte prije dodavanja feferona. Promiješati sastojke dok se ne počnu pržiti, a zatim dodajte pileće meso. Promiješajte prije dodavanja prženog kikirikija i nastavite miješati. Dodajte umak i miješajte neprestano sve dok piletina nije prekrivena umakom. Dodajte nasjeckanu stabljiku mladog luka i miješajte.

Poslužite vruće uz rižu.

Ostali recepti

Smoothie od papaje i breskve
Protuupalni smoothie od cikle i trešanja
Smoothie od banane i ananasa
Slatki kruh
Tikvice punjene rižom
Pita s brusnicama
Tilapija s ljetnim povrćem
Jednostavni umak od gljiva za 15 minuta
© 2024 Zdravi recepti