Pileći zabaci u bademovom mlijeku

Piletina je odličan izvor proteina.

Pileći zabaci u bademovom mlijeku

00:50

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 200°C.

Zagrijte ulje u tavi. Piletinu posolite i popaprite i pecite sa svake strane 4 do 5 minuta.

Dodajte bademovo mlijeko, češnjak, cimet, lovor, peršin, sol i papar. Kuhajte dok ne proključa. Prelijte piletinu i pecite u pećnici 25 do 30 minuta.

Izvadite, prelijte sokom od limuna i poslužite.

Ostali recepti

Kremasti namaz od kakaa i pistacija
Sok od aloe vere
Marokanska salata od piletine
Proteinski smoothie od breskve i đumbira
Tortilja s krumpirom i dimljenom paprikom
Mediteranska tortilja
Pileći curry s jogurtom
Grčki shish kebab
© 2024 Zdravi recepti