Pileći ražnjići u marinadi od meda

Zanimljiva kombinacija meda i začina dat će pilećim ražnjićima posebnu dimenziju okusa!

Pileći ražnjići u marinadi od meda

00:45

Sastojci:

Priprema pilećih ražnjića u marinadi od meda

  1. U veliku zdjeli pomiješajte ulje, med, umak od soje i papar. Prije dodavanja piletine, stavite malu količinu marinade sa strane, jer će vam trebati za premazivanje ražnjića pri pečenju. Zatim u zdjelu dodajte kockice piletine, češnjak, luk i papriku te marinirajte u hladnjaku na najmanje 2 sata (optimalno bi bilo ostaviti tijekom noći).
  2. Zagrijte grill tavu na visoku toplinu.
  3. Ocijedite marinadu s piletine i povrća. Nabodite piletinu i povrće naizmjence na štapiće za ražnjiće.
  4. Pecite na 12 do 15 minuta, taman dok se sokovi ne iscijede. Često okrećite i premazujte s marinadom koju ste ostavili sa strane.

Ostali recepti

Juha od piletine i šampinjona
Sassy napitak koji uklanja masnoće s trbuha
Smoothie od mrkve, ananasa i jabuka
Kajgana s rajčicama
Prokulice sa slaninom
Tagliatelle s bosiljkom i rajčicom
Pita od smokava
Salata s piletinom (Sonoma dijeta)
© 2022 Zdravi recepti