Pileći file s fettuccinima u umaku "Alfredo"

Uvijek ostavite malo vode od kuhanja tjestenine pa ju dodajte umaku ako vam ispadne previše gust.

Pileći file s fettuccinima u umaku "Alfredo"

00:30

Sastojci:

Stavite 1 l vode s malo soli da zavri.

Osoljena pileća prsa pecite u poklopljenog tavi, na 1 žlici maslinova ulja 10 do 15 minuta (ovisno o debljini). Povremeno okrenite da se zapeku sa svih strana.

Za to vrijeme stavite tjesteninu u kipuću vodu i skuhajte prema uputama na pakiranju. Ocijedite i stavite na toplo.

Pečena prsa izvadite iz tave i odložite na toplo.

Na istoj masnoći u tavi zagrijte maslac, na to dodajte jogurt, malo soli i češnjak u prahu.

Kad zakuha, dodajte peršin, naribani sir i vruću tjesteninu te se zajedno dobro promiješajte.

Koristite Cekin piletinu provjerene kvalitete!

Ostali recepti

Kruh od limuna i borovnica
Pita od jabuka i cheddara
Quesadillas s muškatnom tikvom
Kolač od avokada i kakaa
Puretina sa slaninom
Smoothie od avokada i ananasa
Tortilje s ananasom i bademima
Smoothie od brusnica i chia sjemenki
© 2022 Zdravi recepti